WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

NAK SKIRT PLAIN CUSTOM SIZE YANG SIMPLE & MENARIK ?!!

Views

Entry ni sesuai untuk para2 girls out there yang susah nak cari size untuk beli skirt :D
Wahhh. Korang teringin nak skirt yang simple , cntik , menarik ? Boleh custom size lagi . Ikut betul2 size korang . Available in pre order only :D   Mula-mula tengah dok belek2 facebook, nampak pulak iklan dari Lena Lee Design yang memaparkan skirt yang cantik.

Buat farah yang suka simple2  plain ni suke la. Sebab farah taksuke yang bercorak , nampak serabut . Lena Lee design datang dalam plbagai jenis skirt yang simple dan design2 nya semua diberi nama bunga . Jom kita tengok antara skirt2 yang di design oleh Lena Lee design !



Photo: You can never go wrong of TULIP (RM109)  Available in PINK, MAROON, MUSTARD, HAN-PURPLE AND BLACK. grab it now ladies!

http://instagram.com/lenaleedesign

Customize your size, length and color your beautiful skirt NOW. Email your order to us at info@lenalee.co
or pm us for details 
RM109 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10  Photo: Stay lookin' chic  with JASMINE skirts (RM99) <3 Available in MAROON, MUSTARD, HAN-PURPLE AND BLACK. grab it now ladies! 

http://instagram.com/lenaleedesign

Customize your size, length and color your beautiful skirt NOW. Email your order to us at info@lenalee.co
or pm us for details 
RM99 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10

Photo: We've got our eye set on LAURA (RM89) <3 Available in dark fuchsia, green, and orange. grab it now ladies 

http://lenalee.co/laura.html
Customize your size, length and color your beautiful skirt NOW. Email your order to us at info@lenalee.co
or pm us for details 
RM89 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10Photo: [CUSTOM SKIRT] Stay stylish in these four colors! POPPY (rm69) Available in GREEN, MUSTARD, RED and BLACK color.

http://lenalee.co
http://instagram.com/lenaleedesign

Customize your size and color your beautiful skirt NOW. Email your order to us at info@lenalee.co
or pm us for details 
RM69 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10


Photo: [CUSTOM SKIRT] Checkout our NEW SKIRTS collection. Grab these skirts with sweet styles! NOW OPEN FOR PRE ORDER
ARELLA | ALIZE | ATARA
pm us for details or whatsapp us 0132219956 for details.
pre order can be made by emailing us your details to lenaleedesign@gmail.com
FOLLOW our instagram for latest updates and OFFER :)
http://instagram.com/lenaleedesignPhoto: [CUSTOM SKIRT] Ladie's stock up on your fave wardrobe skirts from LENA LEE DESIGN, grab in multiple styles and colors of ZINNIA exclusive RM89 ONLY! 
We are open for pre-order!. Available in Red, Black, and Neon color.
http://instagram.com/lenaleedesign

ZINNIA now available for preorder at rm89 only!
Koshubu fabric material - ZINNIA
Customize your size and color your beautiful skirt NOW.
for more inquiry email us at info@lenalee.co
or pm us for details :)
RM89 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10

Photo: [CUSTOM SKIRT] Grab these beauties custom skirts DAISY now! (rm69 ONLY) DAISY now available for preorder at rm69 only!
We are open for pre-order! Available in Green and Fuchsia color.
http://lenalee.co/daisy.html
http://instagram.com/lenaleedesign

DAISY now available for preorder at rm69 only!
Georgette fabric material - DAISY
Customize your size and color your beautiful skirt NOW.
for more inquiry/ordering kindly email us at info@lenalee.co
or pm us for details
RM69 ex postage.
WEST MALAYSIA: RM 7 EAST MALAYSIA: RM 9 SABAH SARAWAK RM 10Photo: New collection. Wait for the update x


Lena Lee design ni kebanyakan datang dalam plain skirt da harga pun bagi farah boleh la desngan design yang cantik & farah suka . Cuma kebanyakannya skirt adalah pre order sebabcustom size kan . Korang boleh tempah ikut size korang sendiri :)

Farh pun dah order dua :p Black poppy n Daisy Fuchsia . Disebabkan size farah yang kecik ni , susah nk cri skirt. semua untuk orang tinggi2 :p Jadinya memang sesuai untuk sesiapa yang susah nak cari size skirt yang sesuai dekat luar, boleh la order di Lena lee design .

Boleh terjah Facebook page untuk tngok skirt2 plbagai pilihan  > SINI 
atau boleh terus email ke >> info@lenalee.co


Happy Shopping ! :)


# Tengah bengang dengan blog . Time tgah rjin blogwlking ni la, takboleh nak follow orang -.-


THANKS FOR READING!

0 Comments: