WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

REVIEW : K-COLLY SWEET 17 !

Views

Asslamualaikum :)

Harini masuk 2 minggu da farah try k-colly .Mula2, saje je nak try, sebab promote2 dekat org nk jual, tapi, test dekat diri sndiri pulakk . Haha .


Since Farah makan benda ni , memang selalu haus jadinya , n memang akn bawak air kemana2 . N , bile da haus tuh, slalu la minum air, bila da minum air byk2 tuh, faham2 je la, mmg akan ke toilet  . But , orng kata , bgus sebb nak buang toksik2  dlm bdn . But, jemu jugak , asik kene pegi toilet jeee -.-

Okay, first of all , perubahan yg farah nampak bile makan k-colly ni , tak smpai 24 jam , bibir farah rasa lembap n tak kering. Mula2 farah pakai tu, farah consume malam, n besoknya , bibir farah rasa okay sikit, n lembap. Sebab selalunya , bibir frah akan selalu kering n selalu berdarah tak kire masa -,- But after consume k colly, da okay sikit .

Secondly, parut jerawat dekat muka pun, hilang sikit2. But, lama la jugak, takdenya 2, 3 hri consume, da ghaib segala jeragat n parut dekt muka -.- Kulit pun lembut, Rambut pun okay, dah tak gatal2 da sekarang ( taktau la ada kene mgena ke tak ) haha . 

Kalau bab whitening , farah tak nmpk ape2 perbezaan . sebb tona kulit pun still x sekata , berbelang lagi muka. Maybe farah kurang minum air . Patotnya kene minum min 3 litres a day. Terpulang kepada org jugak , kalau sesuai dgn dia, mungkin elok n sebb tuh , boleh jdi cerah semua . :)

Now, farah tgah pkai Collagen plus vit e. Tapi, belum smpai 1 minggu lgi . nnti kalau farah rajin, farah update review pasal collagen plus ni kay ;) 

Thats  all for 2 weeks i consume k-colly nie . Ada sesiapa berminat , boleh email farah -- izzaty221@yahoo.com

And for those yang berminat long necklace dekat bawah ni, boleh pm farah dekat fb, askfm , or email kay 


Harga bawah RM 20 ! Ada yang rm 10 , ada yg rm 11 , jom pm farah utk yg berminat ! 




THANKS FOR READING!

0 Comments: