WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

NAK LELONG NOVEL NI LA . ADA SESIAPA NAK TAK ?

Views
Assalamualaikum :)

Harini farah rasa nak lelong novel ni , yg farah beli awal tahun haritu . Farah memang dah lama tinggalkan dunia novel ni since masuk skola mngah dlu. sekarng dah habis sekolah, ingat nk start balik baca novel, so, haritu , bukan main la gelojoh beli banyak2 . konon nak baca novel cinta . 

Then, da beli, rasa jiwa farah tak berminat nk bace novel2 cinta2 nih :p hihi, farah tak berminat la novel2 mcm ni . So, farah ingat nk lelong untuk sesiapa yg nak. Sebab buat semak je buku ni dekat rumah . Tak berbaca lgsung. Farah bukk untuk baca pun tak . Cuma plastik dia je farah dah cabut . 


Novel masih dalam condition yang baik, siap dgn penanda buku still ada lg :)



HARGA PASARAN 

AKULAH CINDERELLA : RM 18
GELAK TERGOLEK : RM 18
YOU NI ... : RM 19 


So, Farah just nak jual 1 novel ni dengan harga rm 7 tak termasuk postage . 
Sesiapa yg berminat , mcm biasa boleh pm farah dekat fb , askfm , or email izzaty221 @yahoo.com
twitter ? xda . sorry :3




THANKS FOR READING!

0 Comments: