WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

PROMOTION ! KULIT CERAH DALM 3 HARI DENGAN K-COLLY SWEET 17 !

Views
ASSALAMUALAIKUM
Okay, hari ini farah nak promote k-colly sweet 17 . Keberkesanan , kegunaan , semua korang boleh tgok kat bwh ni , n siap dgn testimoni sekali . 
Dan , harga sebenar untuk K-colly sweet 17 ni, kalau korang beli dkt luar RM 169.00 
Tapi, khas buat korang smpena bulan januari ni, farah buat promotion . Harga cuma RM 148.00 Sahaja . Korang tak perlu susah2 cari dekat luar.Beli dekat farah RM 148.00 + Free postage + Free gift. Semua termasuk dalam RM 148 .00 sahaja ! 
Produk terjamin dan bukan tiruan ! cepat grab . Promotion hanya dalam bulan januari 2014 ni sahaja ye !! 

Korea Collagen 1,500,000mg Small Molecul Collagen Nano
Cerah putih macam bintang k-pop - Cantikkan & gebukan kulit

.
 http://4.bp.blogspot.com/-bUIGDuNMBp0/UeeoMdO1N_I/AAAAAAAAHcU/N7ZZ_OpoJ0I/s1600/kpopcover2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-SDB_DjZXMws/UeeoK6JxQsI/AAAAAAAAHb4/SVNsjol240o/s1600/k7.jpg
Kandungan : 1,500,000 Small Molecul Collagen Nano
Harga Sebenar : RM 169.00
Harga Diskaun :
Beli 1 unit : RM 148.00
Beli 2 unit : RM 290.00
Beli 3 unit : RM 420.00

K-COLLY SWEET17 1,500,000 MG
K-Colly Sweet17 Collagen 1,500,000mg
  • K-COLLY SWEET 17 yang mula menjadi sebutan pengguna, diformulasasikan drp teknologi nano Korea yang paling halus, 1,500,000mg
  • K-colly sweet 17 adalah produk keluaran Malaysia, halal jakim, sijil GMP, berasaskan formula teknologi nano dari korea,dengan kehalusan kolagen 1,500,000mg : hydrolized collogen,astaxanthin,coenzyme Q10,L-gluta berry plus,pearl powder,hyaluronic acid,multivitamin for a glowing skin and baby like pinkish complexion
  • Berbentuk serbuk,disediakan scoop di dalam botol,diamalkan 1 atau 2 scoop sehari sebelum sarapan atau sejam sebelum tidur malam
PERHATIAN
  • Elakkan daripada meminum minuman bergas,kafein seperti kopi atau nescafe serta minuman herba,banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan permulihan kulit badan


CARA PENGGUNAAN K-Colly Sweet17 Collagen 1,500,000mg

  • Masukkan 1 atau 2scoop/boleh juga guna sudu ke dalam mulut secara perlahan-lahan,biarkan 3-5saat,serbuk akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air,makan satu jam sebelum makan dan sebelum tidur
http://1.bp.blogspot.com/-oT9MUwT3b6o/UeeoKkTE3lI/AAAAAAAAHb8/f0DCNFrAbCM/s1600/k6.jpg
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG
  • Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari;
  • Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah;
  • Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering;
  • Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata;
  • Mengurangkan masalah jeragat atau herawat di muka;
  • Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari;
  • Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak;
  • Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman;
  • Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut;
  • Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka;
  • Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah;
  • Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit;
  • Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit;
  • Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit;
  • Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja;
  • Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
TESTIMONI

http://1.bp.blogspot.com/-xzxTrAPcXV0/UeeoI-apJHI/AAAAAAAAHbg/yIccl5kOry8/s1600/k1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-vDcXCAzrMz4/UeeoJL-ynbI/AAAAAAAAHbU/pGS4rXPHlfA/s1600/k2.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-TIg5C3fzzzo/UeeoJlbVD1I/AAAAAAAAHcE/X-Kyd68HjrM/s1600/k3.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-5Jzgv_0rabI/UeeoKaj13bI/AAAAAAAAHbs/yblvYcL7FK8/s1600/k5.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-d8z91cLiYGI/UeeoJ6GB56I/AAAAAAAAHbk/-jKk-L06EcE/s1600/k4.jpg

Berminat , boleh pm farah dekat fb , or just email ->
 izzaty221@yahoo.com



THANKS FOR READING!

0 Comments: