WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

DAH LAMA TAK RENOVATE BLOG NIH -.-

Views
ASSALAMUALAIKUM :)


Jam menunjukkan pukul 10.08 malam . n, farah mgdap laptop dri lepas mgrib tadi mcm takde keje laen nak buat . padahal hw bertimbun lagi nak siap. sekola pon nak bukak dar. takpe, yg penting, kite update blog dulu ye ^^ hehe .


Cuti ni, frh baru update brape post je eh ? tak ingat dah . sebab frh dah tak byk masa nk update blog mcm dulu . tuto pon dah takde nak update . sorrey yg nak tuto baru :| Actually, frh selalu melawat blog org laen . baca entry2 dorang . n, know what, cemburu betul tgok blog dorang yg selalu berubah -ubah wajah . tak smpai brape hari, dah tukar kulit


blog farah ni da brape bulan tak tukar kulit ? alahai .. sedihnye T.T fraah blom ada masa nk renovate blog ni . mesti korang bosan kan masuk blog ni same je tak tukar2 ?



Takpe, tunggu cuti panjang nnti farah renovate semuanya yek ? LOL -..- lambat lagi . tunggu hujung tahun cuti . n, korang bagi la idea ape frah nk buang n ganti . frh tatau nk renovate mcm mane lagi nih :) 


# sape yg tnya farah utk edit blog, sorreyyy . frh mmg dah takde masa skrg :( 

THANKS FOR READING!

2 Comments:

zera eira said...

Dah lawa n ohsem blog awak ni taw. :)

outbound malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....