WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

MY NEW LIFE IN MJSC JB

Views
ASSALAMUALAIKUM SEMUA (:

fuhh.fuhhh.. da bersawang blog ni . Da lame tak menaip (: hampir sebulan kot. Ni semua gara2 kene pindah sekolah .

Officially frh da pindah ke mktb rndah sains mara JOhor bahru. n, ya. first time duduk asrama. memang susah nak get along with them . dgn kwn baru , dgn sekolah baru, cikgu baru . mmg susah nk sesuaikan diri . smpe skrg frh asik teringat nak balek skolah lama je . Before cuti stat, kitorang ada final exam utk sem 1 . 

N, dupdap2 tnggu result keluar 4 jun ni . sebelum final exam tuh, ada pra peperiksaan . n mrkh2 sume teruk gile. n yg pling teruk adalah BM, 54 % bnde yg tak prnah brlaku dlm sjrah hidup . BM 54 ? Oh  god. masa tuh, rasa na ngis je. frh tak pernah dpt bm mrkah teruk mcm tuh . mcm bukan org melayu je kan T.T

Peraturan kat sane pun, mmg ketat kalu nk dibanding skolah lama. cikgu sume garang2 . hw bertimbun . prep pagi , petang, siang , malam . penat gile babeng -.- tuh pun kdg2 hw still tak smpat nak siap . Belajar pun susah , sbb buku teks takde, buku latihan semua takde lagi. coz, mkktb ni, mktb baru . so, im the 1st batch . still byk kekurangan lagi . koperasi blom bukak, buku blom dpt. kitorang belaja pun tanpa buku. nak tulis2 sume, dlm kertas kjg je . sedih kan  -.-

balek ni, rasa happy giler. asik nak tido je -.-sbb kat sne mmg tak ckup tido . eyebags mkin jelas kelihatan dok sane . that's all 4 now. nnti frh crite lagi eh :) nnti frh share gmbr skali :B salam :) 

THANKS FOR READING!

0 Comments: