WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

15 FAKTA MENARIK MENGENAI WANITA

Views

Ini adalah hanya kajian women health info ^^


1. Menurut Majalah Porn Playboy, Ramai Wanita akan mengeluarkan kata2 yang kesat berbanding lelaki yang hanya akan senyap.
2. Wanita tidak mahu jawapan yang tepat bagi soalan “hm… How do i look today?”
3. Wanita dari Saudi Arabia boleh di ceraikan oleh suami mereka sekiranye mereka tidang menghidangkan suami mereka dengan air Kopi. Really?
4. Ia adalah salah bagi setiap wanita di Siena, Italy menjadi pelacur sekira name wanita tersebut adalah Mary. (kalau aku duduk sane, setiap anak perempuan aku aku name kan Mary)
5. Wanita tidak mahukan jawapan yang tepat bagi soalan “Cantik tak perempuan tu?”
6. Terdapat 2 record catatan bagi markah IQ tertinggi (dalam kajian menyeluruh dan standard), kedua2nye dipegang oleh wanita, Demn!
7. Sex adalah sesuatu yang  physical bagi kaum lelaki, tetapi lagi emotional bagi wanita.
8. Ia adalah normal dan tiada sebarang masalah sekiranya 2 wanita menari bersama-sama, tetapi tidak bagi lelaki.
9. Lelaki yang pertama kebanyakan wanita lihat dalam keadaan tidak berpakaian adalah bernama ken. (Ken ialah anak patung macam barbie dolls tu, dari pada saat dan detik tu lah wanita beranggapan lelaki yang macam anak patung ken tu adalah lelaki yang sempurna dan hensem.
10. Wanita tidak pernah silap. Minta Maaf adalah kerja bagi lelaki. :)
11. Apabila wanita berkata “Saya ok”. Selang beberapa saat, meraka tidak ok.
12. Jumlah keseluruhan bagi barang didalam tandas wanita adalah 437. Lelaki tidak akan dapat mengenal pasti barang2 tersebut.
13. Jika seorang lelaki bercuti atau outstation selama seminggu, mereka akan bawa 5 hingga ke 10 helai pakaian dan selalunye, mereka akan memakai pakaian yang same 2 atau 3 pakaian yang same. Jika wanita pula, mereka akan membawa anggaran 21 hingga ke 40 pakaian sebab mereka tidak pasti mood pemakaian mereka pada hari tersebut.
14. Ia adalah sangat best sekiranye menjadi anak ayah, tapi ia adalah sedih bagi seseorang lelaki yang menjadi anak mak. Really?
15. Wanita boleh couple atau berkahwin dengan lelaki yang berusia jauh lebih muda dari mereka tampa digelar sebagai wanita gatal.

AWAK, DONATE PLEASE ^^

THANKS FOR READING!

1 Comments:

Mimi Nur Farahin Hassan said...

okay finee. macam ada yg betul hehe