WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

LELAKI HANDSOME / COMEL BILA..

Views

 

Hanya berdasarkan pendapat farah sendiri (:



 MERAJOK


 
- K. Lelaki kalau merajok sgatla comel. dgn muka dia . pastuh kalau dia merjuk, mesti dia diam je n buat muke . haha . kelakar la. but, kdg2 memang comel . Rasa nk sepak je muke dia . ngeh ngeh ngeh :3 Seabaik la frh ni takde bf, kalau tak, memang kalau dia merajuk, dh lame kene sepak xD




 PAKAI BAJU MELAYU 


 

HAI. COMEL TAK SAYA ? :D

- Lelaki kalau pakai baju melayu, aww. comel saja. tapi tak semua kot . Yang comel, makin comel. Yang tak handsome, handsome la skit :3 haha . Tapi kene pakai dgn sampin n songkok la bru comel, kalau setakat pakai baju n seluar dgn selekehnye, memang tak la -.-





 LESUNG PIPIT 


 

- Selalunye lesung pipit mesti org kaitkan dgn prmpuan . Tapi kali ni farah nak ckp lelaki . Lelaki kalau ada lesung pipit, awww comel nyer >.< cair kite . haha :3 Seriously , kalau ada lesung pipit memang akan nampak comel walaupon takde rupa sgat .





 PAKAI KEMEJA


 

- Lelaki kalau pakai kemeja, perhhhh , Handsome , comel, macho sebagainye >.< hoho. serius tak tipu. farah suke gile tgok lelaki pakai kemeja . mksodnye , bukan la pakai kemeja mcm nak pergi kerja tuh . Kemeja yg biasa la . Lagi2 kalau pakai kemeja kotak2 cenggini ha :

 

* WARNA MERAH HITAM LAGI CUN :3 *



 JAKET :3


 

- Farah taktau kenapa. farah suka sgat tengok lelaki pakai jaket. Nampak sgat handsome n cool :3 hoho., sumpah tak tipu. Haha , Kalau jumpe lelaki pakai jaket dgn mall, selalu dok usya2 . hoho. kantoi habis -,- tapi seriously, memang sgat smart :)



THANKS FOR READING!

2 Comments:

Cik Anne Ally said...

hiiii there..bole tak wat tuto camner nak hidekan setting yg kat belah kanan kalo kite letak add gadget,kan ade yg mcm spanar tu??mcm tak comel :) tq tunjuk ajarku sifu

~ FaRaH izzAtY ~ said...

@Cik Anne Ally

hi (:
actually spanar tuh memang ada bile owner blog tuh sndiri view. tapi, kalau org lain yg view blog kite, dia tak nampak spanar. spanar tuh ada bile owner tuh sndiri yg view (: