WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

DI MANA KEHEBATAN SEORANG BLOGGER ?

Views
 


ASSALAMUALAIKUM (:

Harini pergi sekolah, tumpang sekaki dgn akk2 n abg2 yg ambek slip spm pagi tadi ;. hoho. suka tgok dorang dpt straight A's . A++ pulak tuh.. perh.. tabik spring kat dorang :D Tahun depan giliran frh pulak :3 hehe . gerun mau amek spm .

okey. back to the topic , pernah korang terpikir di mana letak nya kehebatan seorng blogger ? 

Bila korang view blog someone, apa perkara pertama yg korang akn tgok if korang nak follow blog dorang ? 


 FOLLOWERS ?


 

- Bilangan follower beratus, ribu, juta , menentukan kehebatan blog ke ? mungkin sesetngah tu memang ye, tapi ada juga sebilangannye , follower dia ramai sebab dia main ' FOLLOW YOU, FOLLOW ME BACK' 
Betol tak ? kebanyakannya org follow pon disebabkan terpaksa, bukan sebab blog dia hebat atau entry dia best . 



 BILANGAN 'LIKE' ? 


 

- Bilangan like ? mungkin kebanyakan org setuju bilangan 'like' yg mnntukan kehebatan blog tersebut. Tapi, sekarang farah tgok, ada jugak mereka yg paksa org utk Like page / blog dia kan ? Kadng2 sampe hnta im , bagi link page dia suruh like ? ye dak ? :/ it's just my opinion la .



 BLOG CUN MELECUN ?


 

- Kehebatan blog bergantung pada rupa ke ? of course tidakkk. Sama juga mcm org , kalau cantik luaran, tak semestinye dalaman nye (hati ) cantik kan ? Memang kalau kita terbukak blog yang cun melecun, lawa, comel, cantik meletup ,, kita rasa suke, terus follow , right ? Dont judge a book by its cover :D 


Farah rasa if kita nak tau blog itu betul2 hebat n superb, kite tgok la isi kandungan blog tuh dulu :) Korang tgok2 la dulu posts2 dia., n if korang rasa korang suka, barulah korang follow. :D
sekian. ini hanya pendapat farah :)

Ape pendapat korang pulak ? Bende pertama yg korang tgok bila nak follow blog someone ?

NAK KE KONSERT LMFAO ? >> SINI 
  NAK DAFTAR CHURP-CHURP ? >> SINI


THANKS FOR READING!

1 Comments:

fatin amalina husna said...

entry yg menarik perhatian waktu pertama kali jejak blognya..^^V