WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

THIS MASCARA IS AWESOME ! :D

Views



OK. Mascara ni tersangatlah awesome nye :D  suke gile pakai . korang pernah nampak tak dia keluar iklan . alar, ada baru2 ni keluar iklan . 

Bile da tgok iklan, mule la nak beli nak try kan, punye la na sgat beli, smpai simpan duit sebab dia mahal sgat -_________-''  duit sebelum nih sume da pokai sebab pegi shopping harituh xD  sabar ajela. so, harituh, baru dapat beli mascara ni. 

Harga dia farah beli haritu , RM 42.90 . k. tersangatlah mahal nye -.- sebelum ni gune mascara yg RM16 je . tapi disebabkan nak sgat kan, harga pon tak kire dah, nak jugak ! 

Bile da beli, rasa tak rugi pulak. hee. sebab dia best :D ape yg best ? dia buat bulu mata korang macam pakai bulu mata palsu gitu :p nampak bulu mata jdi tebal n melentikkan bulu mata korang (: suke sgat (:

So, korang sile la try k . kalau taknak beli, pegi guardian or watson, cube try gune tester punye (:

LEBIH INFORMASI BOUT MASCARA >> HERE


THANKS FOR READING!

4 Comments:

LIA AZMAN said...

lol. alia xreti nak pakai mekap2. haha. ase mcm nk try, but tak kott. haha.

wahh mahal gila eh hrga dye. maybeline eh??

~ FaRaH izzAtY ~ said...

@LIA AZMAN

yup. maybelline (: hee

Edy Zaidi said...

kompem lentik bulu mata nnt..hehe

AiSyA LiEzA said...

konfem cun bulu mata farah... :D saya x guna lagi.. ekekeke.. :D InsyaAllah..