WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

LETAK BANNER FREE DISINI SELAMA SEMINGGU ! :D

Views


ASSALAMUALAIKUM (:

EH, EH, INI BUKAN CONTEST MAHUPUN SEGMEN OK (:

K. Ni farah sengaja buat khas utk korang (: bagi sesiapa yg nak  letak banner kat blog ini. ruangan di bawah header tuh (: yg banner dekat bwh header tuh semua akan luput pada akhir februari nil. so, farah ingat farah nk gntikan dgn yg baru 

korang nak tak letak banner kat blog frah ? Jgn risau (: setkat ni,  ia percuma. selama seminggu . korang tak perlu bayar apa2 pon. korang just kene ikot peraturan bawah ni (:

CARA -CARA 



1. Korang mesti ada banner (:   *farah tak ambil tempahan banner sekrg ni *

2. LIKE my fanpage kalau sudi ^^







3.Korang bagi nama, url blog & url banner korang eh (:

sent Dekat WALL PAGE >> INI  

bagi yg takde fb, sent as email di >>  izzaty221@yahoo.com



4. farah akan update nama dan , korang kene ikut giliran . kalau korang lmbat, lmbat la banner korang keluar kat blog ni (:  gilir2 tau :D


5.  TAKPAYAH BUAT ENTRY ATAU APE2 JE LA . URL DEKAT CHATBOX PON, KALAU HANTAR , TAKKAN DITERIMA (:



NOTE !


1. Setiap minggu, 8 banner akan diletak (:  dan minggu seterusnya, utk org seterusnya pula

2. Satu blog, satu kali je tau (: takboleh byk2 kali dia je nak letak .

3. Ikut giliran (: jgan nak mara2 kalau banner korang lmbat keluar k .



JOIN LA KALAU SUDI (: SAMA2 KITA MENAIKKAN TRAFIK KITA (;


BANNER AKAN DILETAK MULAI BULAN MAC (:



THANKS FOR READING!

3 Comments:

FatinKpopLover said...

Hi..awk di tag dlm contest luna Choppe's Giveaway!!

dan "sbg balasan" :p , sye nak letak banner sye kat sini buleh?? :D

nnty awk buka exchange tab dan amik sje banner sye. kay!

:)

Nabila Medan said...

kalau nabila nk ltk boleh?

~ FaRaH izzAtY ~ said...

@Nabila Medan

BOLEH (:
Farah da amek amek url banner kamu.
da letak siap, but kenape dia tak kelua eh :/ adoi..