WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

LELAKI MEMANG SELALU PERASAN EH ? :/

Views

OK . ape khabar korang ? lama tak update . coz i have no idea dah nak update ape :3 haha . k. firstly, sorry kalau farah tak sempat nak terjah n bw blog2 korang n frh da lame tak komen2 entry korang :/ a bit busy sekarang ni .

ok. back to the topic, mcm korang baca tajuk entry kat atas tuh , korang pernah ada pengalaman tak how to handle ? 

baiklah. farah ceritakan dari mula. bukan dari mula2 actually, farah potong sikit part yang tak penting. baiklah , cenggini, frh ada sorang kwn lelaki . n, before ni, memang kitorang gado n tak puas hati satu sama lain. mcm , dlam mkmal or kelas pon, memang main jeling2 mata dgn dia. rasa nak tumbok muka dia ! >.<

keadaan mcm ni berterusan lama la jugak . n, sampai 1 hari haritu, dia im frh kat fb n said that , dia suka farah n what so ever, ok. itu memang geli . n sekarang ni, farah buat taktau je dgn dia. farah tak kawn dia da. rasa benci dekat dia , ada la.

lagi 1 kes, ada sorang kwn lelaki frah ni perasan farah suka dekat dia. reason dia ckp cm tuh ? sbb farah tanya dia balik dgn siapa harituh, pastuh, tetibe dia tulis dekat status , yg farah jeles ? hey , HELL LA !

APE LELAKI MEMANG SELALU PERASAN EH ? MENCI OOOO !




THANKS FOR READING!

1 Comments:

Unknown// said...

memang ada segelintir lelaki camtu..=_=