WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

KISAH CINTA MONYETKU -.-

Views

ok. Harini farah nak share cerita farah sendiri. minta anda semua jgn gelak bila ada cerita yang korang rasa kelakar dalam nih nanti -.-

DARJAH 2

K. farah nak cerita masa sekolah rendah dulu . masa darjah dulu, farah taktau pon ape dia cinta2 , suka2 ni semua . Sehingglah pada suatu hari, farah dgar ada org kate, someone ni suke farah . n , then, farah pon masa tuh blur jugak la kan . suka ? haha xD farah buat taktau je la kan .. then, 1 hari tuh, lepas farah naik kelas waktu rehat, farah bukak beg, tetibe ada , HADIAH !  wahhh :O haha . taktau dari sape mase tuh . then, bukak pmbalut hadiah tuh, ada pencilbox siap dgn pensil tekan n lengkap la alat tulis xD haha . then, baru farah tau yg bagi hadiah tuh budak sebelah kelas farah x) hewhew. stat dari situ, farah pon ada la perasaan suka kat dia. suke je la. bukan cintan cintun tuh x) then, adala bals2 surat. ilove you, you love me. haha x)


DARJAH 3

Masa akhir thun lepas periksa, farah dgn kwn2 farah ni main2 la kan. dah habis periksa . semua siap bawak mainan pegi skula. lego la , barbie la. haha . then, tgh syok2 main dgn depa, tetibe ada la sorang mamat ni pnggil farah  , dia kata , ada org yg bernama TETTTT  nak jumpe farah dekat tangga .budak tuh same kelas dgn farah actually. mase tuh, farah da tau da siape, so, farah buat taktau je. farah tanak pegi dekat tangga, farah sambung main lego dgn kwn2 farah . Setengah jam lepas tuh, farah nampak budak yang nak jmpe farah tuh, masuk kelas xD haha ! penat agaknya tunggu farah dekat tangga, tak muncul2 xD then, dia hanta kwn dia, bagi kad raya kat farah . masa tuh, time dekat2 raya la. sampai bepuluh kad raya yg sama dia hanta xD 


DARJAH 5

Farah kenal dgn sorang budak ni, main mesej2 je la dgn dia. ada la jugak suka suka mcm tuh . tapi , time nih , takde ape sgat, biasa je . Dia suka dekat farah, tapi farah ntahla -.- 


TING 1

Farah kenal dgn sorang ni melalui HI-5 . tau tak ? laman sosial hi-5 (: memang tak popular pon laman sosial nih . stat kitorang kenal2. then, dia add farah kat ym. then, kitorang selalu chatting, hinggalah bertukar fon number .  , kitorang bersama selama lebih kurang 6 bulan -.- tuh pon, sebab farah tak tahan dgn dia, dia buat farah mcm bank dia -.- dok minx topup. tapi farah takdela selalu bagi. just, bile dia minx , farah akn gunekan mcm2 alasan. n  at last , farah tinggalkan dia mcm tuh je


TING 2 - TING 4

Farh kenal dgn apit :'> kitorang kenal melalui FB , dia sent IM kat farah, n kitorang chatiing2 semua, then, 19 SEPT 2010 , kitorang couple. lepas couple tuh, dia hilang selama sebulan dekat asrama , tak cntact langsong. then, cuti akhir tahun tuh, dia dtg balek dlm hidup farah .n , kitorang pon macam couple biasa la. kitorang bersama sehingga 7 JANUARY 2012 . dah setahun lebih, baru2 ni, kitorang break. sebab jelly sane, jelly situ. paham2 je la kan -.- 


So, im officially single right now :') sampai sini je la kisah cinta monyet farah . lepas nih, kalau ada pkwe baru lagi, kite bagitau eh ;D haha . joke. Korang yg sekolah2 ni pon, better takpayah la semua bnde nih. coz, mengganggu pembelajrn korang. tapi some of them yg couple , presstasi dia meningkat tak slah la. mcm farah . alhamdulillah la ;) sepanjang farah couple sume ni, cintan cntun semua ni, pemblajaran takdela jatuh. lagipon, ibu farah pon tau yg farah ada pkwe nih :'> dia tak kesah pon.

nak couple2 pon, batas tuh kena jaga la kan :) so, korang pernah tak alami bende nih semua ? bila pikir2 balek , kelakar pulak rasanya x) sekarang farah pun da ting 4, so, da pandai2 la pikir yg mana baik , buruk kan :'>


THANKS FOR READING!

8 Comments:

Sarah Mohd Saleh said...

uishhhh rmaia sngattt monyet awk nih..untong lahh org laweee ;)

teha said...

comel nyee cinta die mase darjah 2 ! :)

Nyue said...

he3...bnyk nyer cinta monyet dia...huhuhuhu...huhu..bkwn biar ramai,bercinta hanya satu k!

are_lin@yu said...

banyaknya cinta monyet mesti femes time skolah dulu ni..hehe

nini said...

amboi awalnya bercinta...hehe

Nur Adibah Razali said...

Yang bangangnya, aku bawa Lego. Hehehehehehhehe Gomez ke jumpa kau kat tangga. :p

biela bell said...

amboi..kecik2 dah bergiat aktif soal cinta yer..hehe..

takpe,nanti farah masuk ipta/ipts..farah akan jumpe raaaaaaaaaaaaaaaaamai lelaki..heeee~

Unknown// said...

byk pminat frah ni hehek