WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

KENAPA TAK BOLEH ? :/

Views


assalamualaikum (:

Sangat penat malam ni n farah benci ahad becuase besok isnin, dan kene ke sekolah -.- agak berat utk bangun pagi2. ok. bukan itu farah nak cerita . 

Lately nih, farah dah selalu blogwalking n drop comment di blog2 yg farah singgah utk baca entry . sebab, lately ni farah kurang sikit kerja sekolah. so, ada lah jugak masa nk pergi bw (:  sebelum nih,  nak blogwalking pun, kene bajet time. kadang2 sampai tak menyempat nak baca entry2 yg korng update. fuhh..

so, bila farah singgah blog korang, certain blog ok la. certain yg ada words verification tuh harap dibuang la. sebab kadang2 org mals nk type2 pekataan2 tuh semua. n, ape yg farah perasan sesetngah blog memang tak boleh komen -.-

tak boleh komen sebab ape ? sebab blog tuh memang tak boleh komen -.- nak cari perkataan 'POST A COMMENT' pon tadak . kebanyakan blog yg tak boleh komen ni, ialah blog yang gune blogskin. Buat pengetahuan korang, blogskin memang kebanykannya , dia takkan letak code utk komen . so, entry korang, org lain memang tak boleh komen. so, bagi blogskins users, korang google sekarang, cari tuto utk letak komen di entry eh (: ada . farah pernah search pasal blogskin harituh . carilah (:

Kalau korang ckp "alar, kalau letak pon, bukan ada org nak komen entry aku nih " . babe, pasal ada org nak komen ke, takde ke, itu cerita lain (:  sekarang ni, ruangan komen memang penting utk org memberikan pendapat or pandangan or ape2 la kan .. kot farah singgah blog korang nak komen ke kan :B hehe






THANKS FOR READING!

3 Comments:

Detective Fiqa said...

hah. betul tu betul

Si BuDaK KaChAk said...

btol tu...kdg tu puas mncari tmpt komen tp xjmpe gk...

trus pngkah...huhuh

=)

shark said...

cuba tgk blog shark..
rasa cam boleh komen:)