WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

FAKE BRACES DGN HARGA YANG MURAH ! :D

Views

Hi hi :D semalam farah surf tnet smpai lewat malam sbb takde keje. then, farah search la pasal braces ni. tibe tibe, ada pulak farah terjumpa nih . rupa-rupanya farah baru tau sekarang da ada fake braces . tapi, ini hanya utk yg normal teeth la. utk bergaya je. means, korang pakai, dia xda function ape2 kat gigi korang. juz utk melawa je la :)

Braces ni pon pakai letak je kat gigi. tak macam braces yang betul2 . so, fake braces ni korang boleh bukak pakai sesuke hati korang (: waktu makan kalau nak bukak, boleh bukak je . then, pandai2 la korang paang sendiiri la.

Bracesfaces blogshop ni, ape yg farah tertarik , ialah dia punya rubberband utk braces tuh . lawa2 gila nyah :3 jeles i . kalau macam farah, pergi dentist tukar getah yg biasa2 je . yg ni, dia siap ada jual getah mickey, hello kitty bagai . awww. lawo nyah , lawo ! haih . 






Korang boleh tgok sendiri design n colour ape yg korang nak :B hewhew.. geram je tgok :/ Harga bergantung pada design yg korang nak la :)


RM150
(sepasang)

RM100
(atas/bawah)


Murah kan ? :/ Harga termasuk kos penghataran sekali . Bile dia hantar, dia akan hantar sekali dgn dawai . BUt, korang kene pakai sendiri la. korang kene potong dawai n selitkan dawai sume sendiri . susah actually kalau nk pakai sendri. perlukan kesabaran yg amat tebal . haha. Cara pakai , diorang akan ajr , or, korang boleh tgo sndiri kat blog mereka :)


ATTENTION !

Braces ni memang dikhaskan utk normal teeth . Dia takkan memberi ape2 kesan dan takde function pon pakai. just utk melawa je . Buka utk membetulkan kedudukan gigi korang . (:

kalau nak pakai braces yg betul2 boleh tgok entry ni >> SINI 

Bagi yang berminat dgn fake braces ni , boleh terjah blog ni >> BRACESFACES



THANKS FOR READING!

8 Comments:

Nurul Amanina said...

ohh, baru tahu ada fake braces. hehe selama ni taktahu pun. thanks for sharing. :D

hazirah kasimon said...

hehe :D xkan try neway betol lah~comel ><

♥ wawawawa ♥ said...

wahh cm best!

Syasya Evans said...

Ada jual dekat mana ye?

eyqnlolypoop said...

I ada jual fake braces don't mind farah share lah my instagram kat blog farah boleh hehe . Follow my insta bubblebeautyz

eyqnlolypoop said...

I ada jual . Whatsapp me at 0175476804

Fich92 said...

@eyqnlolypoop You pnya how much??

Umairah said...

Sape yg ada jual fake braces area kota bharu kelantan?nk sgt..