WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

BUDAK SEKOLAH TAKPAYAH LA NK BERPOLITIK -,-

Views


Assalamualaikum (;

Harini terasa nk taip entry personal mengenai ape yg farah rasa . farah ada sorang kawan kat fb ni yang suka sgat post status , link or gmbar yg berkaitan dgn politik . n then, dia akan kutuk2 itu , ini. rasa menyampah bila baca status dia

sedangkan dia baru fom 3 . budak2 sekarang dah makin maju smpai tau hal2 cenggini ? mybe byk terpengaruh dgn mak bapak diorang kan . farah yg fom 4 ni pun, farah rasa frah pon da boleh tau yg mana betul , yg mana salah. tapi xdala farah smpai nak masuk cmpur mcm org besar2 n kutuk2 pihak tuh , pihak ini kat status

Kadang2 benci pon ada, rasa nk ja komen status dia " adik, adik boleh tak stop bende2 nih semua " -.- huh . tapi disebabkan dia junior farah sendiri kan . farah taknak la ada gaduh2 pasal politik pulak nnti . 

Dulu, farah pernah buat status kutuk org la kan -.-  i mean , kutok org. dan takde kaitan la dgn politik. then, si junior nih, ada la komen status farah " tak baik kutuk2 org tau. biarlah org kutuk kita, jgn kutuk org " -.-

rasa nak je copypaste balek ayat tuh n komen balek kat status dia yg kutuk2 tuh semua . Dia kata dkat org, buat dia sendiri tak sedar yg dia buat . memang geram betul dgn budak nih . 

Lagipon still sekolah, then, dia pun baru fom 3 kan, so, farah rasa takpayah la sibuk2 pasal politik nih semua. pegi concentrate belajar lagi bagus . awak tuh kan nak pmr . sudah2 la tuh semua.



THANKS FOR READING!

3 Comments:

Miss Nadya said...

kak nad tak suka politik jugak tapi bila umur dah berganjak 24 ni..mmg kene libat..:D

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Sabo je lah . A'ah kan, kalo tegur , ade plak perselisihan paham , so , nak taknak, kne lah sabar@diam je lah . :-)

Wanzi said...

setuju 100%... banykkan masa untuk timba ilmu....