WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

AKSESORI YANG PADAN DISESUAIKAN DENGAN SHAWL (:

Views

Zaman sekarng memang ramai da pakai shawl kan ? zaman tudung bawal semakin tenggelam .Korang suka pakai shawl ? korang pakai dgn aksesori yg mcm mana eh selalunya ? or, korang guna pin je >?

JOM TENGOK AKSESORI YG KORANG BOLEH PADANKAN DGN SHAWL :D


 CEKAK /  HEADBAND/ BLABLABLA -.-




 

- Korang kalau pakai dengan headband sekali, mesti comel lagi tau :3 betol. tak tipu . Korang boleh beli dekat kedai2 jual aksesori la. macam2 jenis ada. yg bentuk ribbon, bunga la, apela. semua lawa2. geram je tgok :D but, kalau nk beli, make sure colour dia sesuai dgn colour shawl korang . jgn kontra sgt warna dia . nnti nampak pelik tauk :B Korang beli la ape je yg nampak boleh dipakai dgn shawl -.-




 PIN COMEL 


 


- Korang try  la pakai dgn pin kecik2 comel lote mcm ni . mesti nampak cute mcm hello kitty gitu :D korang sematkan kat bahgian tepi shawl korang . atoto, mesti omey :) Tapi farah tak suke pakai pin2 mcm ni. tatau la kenape . mybe sbb farah rasa tak sesuai dgn farah kot -.- kalau muka comel macam korang takpela jugak .




 EARRINGS



- HAHA . k nak tunjuk jugak pic xD actually, frh memang suke giler pakai shawl dgn earrings. tatau la kenapa. 1st time pakai, terus jatuh cinta  dgn earrings. :D so, sekarang ni, kalau keluar , memang usually pakai la . Korang beli la earrings yg biasa2 punya macam kat atas tuh kan , farah beli pon dalam RM 6.90 cmtuh la,  hee. murah je kan ? korang sangkut eartings korang tuh dekat inner korang :D tapi, sangkut kat tempat yg sesuai la. belah dalam sikit (:




 RANTAI *






- K . Bende ni takde kene mgena actually, but, if korang pakai shawl , korang pakai la dgn rantai2 yg panjang2 nih. mksudnya, bukan la rantai burung hantu ni, rantai corak lain pon ada kan yg panjang2 . pakai la :) lengkap ! tapi, korang jgn la pakai sarat sgat dgn aksesori , kang nampak serabut je pulak . pakai la salah 1 aksesori je . 




THANKS FOR READING!

1 Comments:

HUDAJMAL said...

betul tu . tapi huda setakat pakai pin-2 comeel tu je .
btw , u looks gorgeous :)