WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

REVIEW - RONA SUTRA LOOSE POWDER

Views


HAI THERE (:  arituh farah ada perkenalkan kat korang kan jenis2 bedak yg sesuai utk korang dalam entry >> INI  . so , arini frah nak kenalkan korang pulak dekat produk rona sutra ni. 

RONASUTRA LOOSE POWDER

Kelebihan bile kite gune loose powder , kite tapayh pakai foundation or papela yg bebanyak yg korang tempek kat muke korang mcm concealer sume tuh. 

Ronasutra loose powder ni, datang dalam 5 warna berbeza yg korang buley pilih yg sesuai dgan warna kulit korang ..

Ronasutra Mineral Powder in Cream Peach (01)  Ronasutra Mineral Powder in 'Sawo Yellow' (02)  Ronasutra Mineral Powder 'Natural Buff' (03)

Ronasutra Mineral Powder 'Honey' (04) Ronasutra Mineral Powder 'Mocha' (05)




Harituh, farah ade pegi  jalan2 . then, pegi la 1 kedai ni, n pegy survey bnde alah ni (: so, korang kalo nk pakai bnde nih, before korang apply bedak ni kat muka, korang apply moisturizer ronasutra dulu. baru apply bedak ni utk lebih sempurna la (: tapi kalau tanak pon takpe kot .





farah survey harituh, loose powder die dalam RM48 macam tuh la.
moisturizer die pon same kalo tk silap farah la .


mahal ke ? farah rase standard kot utk harga loose powder. loose powder harge die memang mahal sket berbanding dgan compact powder yg korang selalu beli.


nak tau lagi kelebihan produk ni ?




LAIN DARI YANG LAIN



  SUCI , halal & bebas pewangi .boleh digunakan pada waktu solat atau haji tanpa was was


  Boleh dipakai waktu tidur tanpa memudaratkan kulit (:


  Dicipta khusus utk warna kulit wanita2 asia tanpa pigmen biru sperti yg terdapat dlam produk solekan yg lain


 Tiada tarikh luput. korang buley pakai / simpan sampai bile2. takkan bekulatnye :p


  Sesuai utk semua jenis kulit . laki & perempuan (:




KOrang kalo nak, buley cari dekat kedai2 yg jual produk mcm2 tuh.. or, korang bley beli on9 kat >. SINI
THANKS FOR READING!

0 Comments: