WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

IM SINGLE (':

Views


hai .. beberape ari nih memang frah rase frah takde mood sesangat. 
co, frh gado ng dye n kitorang pon da takde pape lagi . even kitorang da 1 tahun 3 bulan ++ bersame. but, idk y jadi mcm neh . hmm. kitorang gado pon sbb -.-  ta perlu tau la. saket hati pulak bile igt balek.

tapi dlam mara2 pon, rinduuuu T.T selame nih buat ape sume, mesti die ada. skunk nie, bosan gile . sume frah buat, sesorang jeh .. haish.. tapi ape2 pon, bnde da jadik, frah memang sayang die. juz frah takot hati frah skit lagi . slalu da. . kene terima la walaupon da takde pape ng die. hati da meronta-ronta kesakitan. sampe bile lagi frah nk tahan semua ni .

semalam, kitorang da break. 7 januari (':  frah susah nk lupekan die. sume bnde frah buat,sume frah igt die. so, frah terpakse deactive fb farah .. idk. maybe buat sementara smpe farah ok (': n now, frah da active dekat facebookis . sesape yg ade facebookis, add la farah (: kite kenal2 kat situ nak ? :D 

the truth is, farah memang sayang awak lagi. tapi farah takut farah sakit lagi sbb awak. farah tanak hati farah saket lagi.. farah da ta buley tahan . dah macam2 bnde jadik. dah mcam2 frah tau sal awak., someone say that u're a playboy. hmm.. frah pon susah nak pecaye. tapi bile pk balek, maybe betol .tak apela. mybe farh terlalu berharap pada awak

isokay (': farah kuat . farh akan bertahan selagi buley . tapi y frah asik nanges bile tingat die  . oh shit ! bile bnde ni sume akan berhenti T.T




THANKS FOR READING!

2 Comments:

*ZaFirAh* said...

Sbar ye frah...mesti kuat tau!Good luck^^
Jom la singgah+komen entry terbaru Fira..hepikan diri awk ya..

shiki said...

pmpuan kene kuat!! >w<