WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

FARAH NAK BUAT SEGMENNNN ! sat , sat, ada org nak join ke ? -.-

Views

assalamualaikum (:

Harini begitu bosan sekali -.- so, dok temenong2 frh igt frah nk buat segmen la . amacam ? ada yg nak join x ? sedihnye kalau frh buat, takde org nak join nnti kan T.T sob.. sob..

frh nak buat segmen utk tambah kenalan antara blogger2 , n dlm masa yg same, utk tingktkan follower & trfik blog korang . . hewhew :B frah pon 1st time ni nak buat segmen. sblom ni, frah buat contest je kan . 

hadiah ? takde kot.. takde bajet ler -.- tapi, tapi, :D frah akan letakkan banner korang dekat blog farah . tapi , tapi, bukan utk semua yg join la -.- nnti byk sgat pulak . frh akan letakkan 5 banner kat blog farah. kat bhgian atas , bawah header. 5 org tuh, frah pilih berdasarkan random . org . nak tak ? ke , ada cdgan lain ? 

kalau frah buat ni, ada tak yg sudi nak join T.T

THANKS FOR READING!

1 Comments:

Miera Akmalina said...

assalamualaikum farah .. kak miera ni . farah dah delete fb ke? akak cri nma farah xbley .. akak blum amik lg banner utk pancake .. bru nk sve then tibe2 je xjmpa .. bley bg lg?