WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

TUTORIAL REQUEST DITANGGUHKAN BUAT SEMENTARE YE (:

Views
  

HAI KORANG (: lame tak update ! 

arinih frah juz nak inform yg frah akan tangguhakn tuto request . aduh. sorry banget >.<  bukan sengaja. juz photoshop frah ni buat hal. n , frah kat kg . line kat cni da mcm hape -.- ssah betol nk buat entry . 

so, bagi yg request tuto kat frah, im so sorry. mybe frah akan buat tuto utk korang mnggu depan pas frah blek dr kg :) utk yg frah edit blog arituh pon frah minx maaf. ada lagy 2 blog yg frah belom siap edit . tuh pon frah akan tngguhkan mnggu dpan . 

sorri again -.- tidak sengaja . frah tatau la asal photoshop ni buat hal nih. nak gune pon taley .yg request tuto, jgn risau eh . frah ingt korang punye request tuh. insyaALLAH mnggu dpan frah buat. (:

THANKS FOR READING!

0 Comments: