WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

NAK FOLLOW BIAR IKHLAS (:

Views
 

HELLO (:  SELAMAT TENGAHARI AWAK2 . APE KHABAR ? SIHAT ? DA MAKAN ? KALO BLOM, JOM KITE PEGY LUNCH SAME2 JOM ^^. hehe :B

sebelom tuh, bace entry farah ni dulu.. penat tau nak taip nih.. walaupon tak pnjg.. hehe ^^

Korang pena te pk tak psal " I FOLLOW U , U FOLLOW ME BACK" oke.. ape agknye yg korang pk eh ? frah rase la kan., blogger2 tapayah la smpe buat mcm tuh.. sbb kite follow blog org pon dgan hati yg ikhlas sbb na bce n suke entry dye kan ? so, nape msti mgharapkan balasan utk diorang follow korang balek ? 

Sesetgah blog pon, rmai follower bkan dsbbkan entry dye best atau sbgainye, but, dye gune kan " I FOLLOW U , U FOLLOW ME BACK" betol tak ? tuh yg ramai follower tuh.. frah ada gak tgok 1 blog nih.. dulu, follower dye brape je sbb dye new blogger lagi. so, bape puloh je la.. then, smlam, frah bukak blog dye, tetibe blog dye da nak dkat smpe 800 :O im so shock ! mcm mne buley cpat sgat follower dye naek ? 


bukan frah nak kutok dye ke , ape.. mgkin ramai yg suke entry dye kot ^^. sbb tuh rmi follower ye tak ? maybe kot .. awk jeles ke farah ? -.-'' tak, frah bukan nye jeles sbb follower dye lagi ramai, but, frah  nak tau jugak ape rhsie dye smpe follower dye cepat naek mcm tuh kan.. share2 le same kite ^^

bagi pndapat farah, ta perlu la kite gune "I FOLLOW U , U FOLLOW ME BACK" k ? sbb ape gune kalo follow tak ikhlas, n ta bace entry kite kan ? setakat follow utk mghrpkan blasan .. baek tapayah.. kite berblog utk org bace entry kite ^^. bukan utk mengejar populariti & kejar follower sape paling byk . ye tak ?

kalo setakat followeer byk, tapi entry merapu-rapu baek tapayah kan ? kalo org follow kite dgan ikhlas la kan, kite ada rmai pmbace setia blog kite nih ^^. nuh tak, bile tulis entry je, yg bace, sekor due je .. baek tapayah mcm tuh . hehe . ada tak pmbace setia blog farah ? :B ada ke ? -.-'' pasan je aku nih .



P/S : entry sekadar memberi pndapat (:  jgan terase nye .




AWAK, KLIK UTK KITE 

 

THANKS FOR READING!

3 Comments:

♥ aeryn ♥ said...

reen pun banyak kali terkena.. malas sebenarnya nak layan orang macam tu.. reen memang setuju sangat dengan farah.. ada tu, bila dia dah follow kita and suruh lita follow dia balik.. tapi bila dah lama, dia unfollow reen . macam la reen tak tahu,, haha org tu newbie lagi.. perasan nak naikkan follower guna cara camtu.. menyampah i.. huhu by the way, im ur sticky follower.. hehe

Munnafendy said...

heeee biasa la tu..xpe folower sikit pun..yg pnting isi entry tu...bguna ke tak..kan

azyan nadzirah :) said...

dyeowg follow sebab nk followers dyeorg meningkat and bila kte buat entry dyeorg takbaca . mmg follow tak ihklas --'