WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

MAKE UP ? PENTING KE ?

Views
 

HELLO (: arinih kite bosan nih. so, kite update entry byk2 nih.. hehe.. sorry menyemak dekat dashbord korang .

BAgi yg prmpuan, korang slalu pkai make up tak ?  ke. ta pkai lgsong ? ke, korang tempek tebal2 ?
hehe..  nih frah nak ckp, make up penting utk mereka yg na cover sebarang jerawat atau , parut, atau pape je la yg ada kat muke, kasi tutup sume. 6pak lawa. tapi , bgi yg muke da elok pon, kalo nk make up kasi lawa pon takpe (:

korang kalo tak make up muke korang mcm mne banding dgan bile korang make up ?  adakah ia terlalu ketara ?  tapi sesetgah org pon, kalo tak make up pon, muke dye da naturally lawa + cute + cun. mcm lisa surihani ..  tapayh make up pon takpe (:


LISA SURIHANI WITHOUT MAKE UP


MEMEY SUHAIZA WITHOUT MAKE UP


LIYANA JASMAY . atototo, omey kan ? (:


dorang 6pak lagi ok without make up, right ? lagi comel je frah tgok. cube korang tgok ni pulakk




KENAL SAPE NIH ? 

so, sesetgah org bile dibanding muke natural n without make up, mmg ketara gile.. n , some, yg mybe same je kalo dye make up n tak make up.. anyway, ni sume brgantong pada korang.. penting or tak make up nih actually.. but, bgi artis, mang penting la kot.. kalo nak diikotkan mcm gmbar2 kat ats nih.


WITHOUT MAKE UP

 
WITH MAKEUP


BYK BEZA TAK ? -.-''



AWAK, KLIK UTK KITE 

 

THANKS FOR READING!

3 Comments:

vanillasnow said...

x suka make-up ! merimaskan je.
lagi2 gincu..kalau minum air mesti lekat pelekat kat gelas tu xD

HUDAJMAL said...

ommyy! tak pernah make up lagi. haha.

◕‿◕ Riqa Ainureen ◕‿◕ said...

lain sangatlah kak farah..macam x kenal jer..hehe..comey!!