WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

Views


HEY THERE (:  arini rase nak join cntest setelah sekian lame berdiam diri tanpa menjoin ape2 pon.. org tag pon , frah buat tak kesah je.. haha. sorrey.. but kali ni, frah join . ditag oleh >> HANNI

IM NOT SAYING THAT MY BLOG IS AWESOME LIKE YOURS

BUT, IM JUST TRYING MY LUCK (:


SYARAT-SYARAT 

  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.


PRIZE YG BEST LAGI GEMPAK !

  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   <black > and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag <purple> Top up RM 30(Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).

EXPIRED DATE : I JANUARY 2012

FARAH NAK TAG :



THANKS FOR READING!

4 Comments:

NaIaDHaNnI said...

wah!!! thanks farah. all the best untuk kita berdua :)

ecadwinkyasha said...

eh eh,nama I ke tu?.hehehe.thanks yer.nanti join kalau free :)

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.293937517313923.69944.257419187632423&type=1

Cik Asfz said...

eh3..nama kite ada lah..thanks for tagged farah :)