WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

SEBAB FOLLOWER 'UNFOLLOW' BLOG KORANG :)

Views

Korang pena kene UNFOLLOW .. ya, ituh bese bagi  sesetgah blog.. mcm farah jugak.. frah pon pena di UNFOLLOW kan.. mmg la sedey kan sbb follower brkurang.. but, na wtcmne.. troskan je la kan :) Tapi korang tau ke, kenape dorang UN FOLOW.. bukak2 blog je , AAAAA.. follower berkurang -,- ye, mmg menyedihkan .. kenape dorang unfollow ? 




  ISU I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK 


- Bile bkak shoutbox, msti akan ada trtulis i folo u, follow me back..  bile folo dan jejak tak dibalas, mule la nak merajok pegy tekan button STOP FOLLOWING.. sdgkan korang tatau yg tuan blog blom smpat lagi nak blas jejak korang ..  same mcm farah.. kdg2 frah pon tak smpat nk blas follow n jejak korang balek.. bkan hari2 frah bukak blog.. 




  ENTRY LAME TAK DIUPDATE


- Berbulan korang tngglkan blog korang smpe jadi bersarang labah2 suda.. bile entry tak diupdate , mgkin dianggap tuan blog pon da mghilang ke mane, itu la yg buatkan org stop follow.. tapi, farah ta update bape hari je  , takkan da nak UNFOLLOW kot.. sob.. sob.. sadis banget T.T




  ENTRY KURANG MENARIK + MERAPU -RAPU


- Mase follow dulu, mgkin sbb entry dye syok .. but, lately ni entry dye mkin merapu .. betol ke ni jadi slah 1 faktor nye ? ntahla.. farah rase la kot. hentam sajela -,-  mgkin tuan blog tuh da ketandusan idea nk buat entry ape , mcm farah la kan.. otak da kosong je, tatau nk update ape da bile bkk blog .. pastuh , dsbbkan na update jugak, da terupdate bnde merapu-rapu..  




  ENTRY KUTOK MENGUTOK 


- Ayat bile maki ,  pergggghhh pedas  lagy .. semua perkataan kelua kan .. sbb kite dok lyn prsaan sgat bile kite tulis entry.. bile follower bace, aiyooo... trok betol.. ---->> STOP FOLLOWING -,-  padahal, tuh baru entry prtame kite buat  entry kutok2 .. sob. sob.. sedihnye ..





P/S : Ini sahaja setakat yg farah tau .. Jgan la terase ek :) entry ini saje frah buat utk korang n utk diri frah sndiri jugak :)

THANKS FOR READING!

3 Comments:

fiQ'Ra said...

fara mesti dah nilai kan sbb tu fara pandai buat entry ni.. kak mas setuju sgt dgn entry fara.. ape pun sbgai blogger, kena ada tanggungjawab :)

Eyda Dania said...

~setuju sgt..kdg2..eyda follow seseowg sbb trpksa kn..cian duk antr kt shoutbox..pless follow me back..err...hehe..*shhh jgn gtaw owg..

~Yg entry mengarut 2....ye gk..tp klu seowg 2 kreatif..entry mengarut pn jdi best..hehe..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

setuju tu . sokong entri nie :)