WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

HE HURTS ME :'( THANKS

Views

AMARAN ! ENTRY MUNGKIN DISELITKAN KEJIWANGAN ATAU SEBALIKNYE
TAKNAK TAU, SILE TEKAN (X)

MOOD : amat sedih +sakit hati + geram 

BUAT APE : menanges sorang2 memalam bute smbil tulis entry neyh 

WHAT R U THINKING : i feel like wanna kill him 


okeyh, farah stat cite eyh .,, pada suatu malam yg dingin , farah bkak fb 'dye' .. n i read all his messages .. ya, that's my routine everyday.. n , frah na tau dye chat ng sape sume.. .gedik ?  biala :p  n, tetibe terpampang la satu msj dri schoolmate dye.. n,  dye ada msj sal someone name shera .. haha ! i know her .. n I HATE HER .. ta perlu tau la ape yg terkandung dlm msj tuh ..  yg korang perlu tau, ia buat frah nanges n skit hati .. na tau , pegy tnye dye sndiri .. 


n, didalam tangisan ,  frah tulis msj khas utk dye . hambek bace ! lantak la  !


salam,

awak , frah mlas da nak ckp, t mesty awk ckp frah pk bukan2 lagy sal awak .. but, frah nak tau psal yg awk dok chat ng hakimi .. kenape eyh, yg last skali, dye ada tnye sal shera , n awk kate, dah tak ada pape dah ?

so, that means sblom ni mang awk ada pape la kan ng dye ? bile frah ckp, awk tanak ngaku .. awk kate awk mang tade perasaan langsong ng dye..frah mati2 BODOH SANGAT pegy pecaye .. da lar awak.. frah mang da taley nak cye awk dar.. awk mmg ada perasaann kat dye kan ? awk mmg ada hbungn ng dye kan sblom nie > ? wlaopon mybe skunk da takde.. but, ia ttp skitkan ati frh.. sebab awk tipu farah .. frah da bagi byk peluang kat awak sebelm ni, tapi awk still cmtuh.. 

n now, frah mintak maap la sesangad kan, frah mang taley cye awk lgsong.. ape aje yg awk ckap .. frah tatau kenape awk asik buat frah cmni.. da la.. pegy la kat dye.. awk mmg SUKE dye kan ? kalo awk mang betol2 sayang farah, awk takkan buat frah mcm ni .. 

n pasal awk soh delete friends awak sume tuh ? kenape eyh ? ohh, ya, mybe sbb takot dorang tau yg kite kapel . n takot shera tuh tau eyh yg kite kapel ? yela, awk kan syg sgt kat dye.. tanak skitkan ati dye macam awk skitkan ati frah.. tolonglah jgan buat frah mcm patung ! frah ada perasaan tau tak ? n, frah da byk bersabar n bgy peluang kat awak.. tapi awk tetap mcm neyh.. 


frah bgy awk peluang tuh pon, sbb frah syang awak n frah bodoh sgat pecaye kat awak.. tapi skunk , frah da tatau nak buat ape dar. frah mang taley cye awak ..:'( u know what ? bile bce msj awak ngan hakimi tuh, frah ta dpat benti nanges n awak memang da skitkan ati frah n mainkan perasaan frah .. 


frah off kan nset frah .. frah prlukan ketenangan buat mase sekarang n please, don't disturb me .. frah takkan reply ape2 msj dri awk .. so, tapayah la awk nak mmbazir kedit awk nak msj farah !.. 

sekian ,



okeyh, mgkin dlam msj tuh, byk bnde2 yg korang mgkin tatau.. tapi buat2 je la korang tau n paham .. n., mybe ada pekataan2 yg korang geli nak dgar..  sukahatila .. mse tulis msj neyh, dok mlayan perasaan sedih tuh sgat ..  i don't know why , frah da bgy dye byk peluang, but , dye buat mcm ni.. n now, i can't trust him anymore.. mengapalah ? -.-


AWAK, NI MESSAGE KHAS UTK AWAK 

i know u read my blog .. n i want u to know, farah sayang awak, tapi awak buat farah mcm ni .. kalo da tak syg , ckp je tak syg , senang kan ? tadela smpe buat frah skit hati buat kali yg keberapa tah .. penat tau tak ! air mata ni pon da taley nak kua dar.. n, terima kasih atas penipuan awak .. terima kaseh... saya amat menghargainye dan terima ituh .. lebih baik awk tngglkan saya , dri awk skitkan ati saya .. i ♥ u   :')



ada sesape nak muntah  dgan entry nih ? takan (X) cepat cepat !

THANKS FOR READING!

0 Comments: