WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

'HATERS' BIASA DALAM BERBLOG

Views



BUKAN BERBLOG NAMENYE KALAU TAKDE HATERS

Walau kite baek mcm mne sekali pon, tetap ada org yg akan tak suke + benci .. n JELES dgan kite.. mgkin ada bbrpe sbb yg mybbkan dorang bnci macam :


 BLOG TUH MGKIN BYK FOLLOWER

 BLOGGER TUH MMPU BUAT ENTRY MANTAP2

 BLOG TUH CANTIK 

 BLOG TUH SLALU DPT KNJUNGAN RAMAI




actually, bndeni prkara biase.. manusia kan mmg smulajadi ada sift cmburu sume. so, if ada haters tuh korang jadikan la ia sbgai dugaan yg korang kene tmpuhi dlam berblog .. mmg susah nak terima kalo org asik kutuk + kritik blog kite.. lebih2 lagi, if kite da edit kasi lawa, org kate blog kite burok -,- itu mmg mnyakitkan .. coz frah pena kene.. hoho :B exmple ayat kutukan :


 BLOG NI BUROK

 TAK BEST LANGSONG BLOG NI

  TAH PAPE TAH BLOG NI

 KAU GUNE BOMOH EH ?



but, bile frah pk2 balek, ta perlu la kite nk eran psal haters2 nih.. anggap je la yg dorang mmg jeles ng kite .. sometimes, bile org kutok blog kite, kite pon sndiri rase mcm da tanak berblog sbb takot org kritik + kutok kite.. farh pon rase mcm tuh dulu bile blog kene kutok ng minah mane kate burok -,- isokay..  time tuh, rase nak nanges + mara + dendam.. sume perasaan ada
.


but, bile pk balek, frah rase ta perlu la kite nak mara2 dorang.. mang tak gune pon kan.. buat tatau je bile dorang kritik blog kite.. buat mcm dorang mmg ta wujud .. hoho.. sng kan ? tapi kalo teguran untuk penambah baikan macam :




 IKLAN AWAK MNGHALANG SHOUTBOX LA

  FONTS POST AWAK TERLALU KECIK

 BLOG NI TERLALU SEMAK


kalau macam ni, takpela.. anggap ia sebagai 1 dorongan utk pnambahbaikan blog korang.. jgan la korang mara atau dendam dgan dye.. korang cube ubah ape yg patot jadi bertmbah elok (: 

KUTUKAN & TEGURAN LAIN YE (:

THANKS FOR READING!

6 Comments:

ibnuismaini said...

sometimes haters ni timbul dgn nama Anonymous. hu3. kena rileks.

part last saya suka. teguran @ kritikan membina kita kena terima dgn ht terbuka supaya kita selesa, readers kita pun selesa.

HUDAJMAL said...

u r right :)

fiQ'Ra said...

biasa nya, yg haters ni bukan blogger.. even kalau blogger pun dia tak mahir lagi dalam dunia blogger.. bila dah masuk alam blogger, kena pndai2 bawa diri :) setuju semua dengan pndapat fara..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

teguran yg baik kita terima dgn hati terbuka.teguran yg menghina pulak jadikan motivasi utk lebih maju lagi...:)

NANA KEC!K said...

nana stuju n suke bace entry farah tuu :)

Onitsuka_hana said...

pa2 pun blog nie mmg cantik tu owg jeles