WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

CIRI CIRI LELAKI IDAMAN KU ♥

Views
* Atoto.. comelnyer ammar >.<

Okeyh :) arini kite buat entry gatal + miang siket .. lelaki idaman ? mueheheh  :3  awak, awak, kite nak cite psl llaki idman kite la awak.. awak bce je tau kalo awk na bace (: kot2 same ke citerase kite :p





  SPECKY BOY



- Hey awak ! kite suke la lelaki pkai spek :) dunno y... bgi frah , bile laki pkai spek, 6pak SMART .. huhu.. yeah.. smart.. not NERD.. sesetgah org slalu ckp, bile laki pkai spek, 6pak nerd ?o.O ow, tidak bagi saya :p mereka akan 6pak lagy smart + chumil bile pakai spek,, 






  KEMAS 



- Kite suke tgok lelaki pkai kemeja .. woohoo.. srious smart ! tapi jganla skema sgat smpe tuck in sume.. i dunno. tapi suke tgok lelaki pkai kemeja.. kemas je (:  n kalo pakai shirt pon, pkai shirt yg simple2 je.. tayah la baju tuh nak serabot2 sgat.. kalo pkai bju elmo, lagy comel ♥  haha ! oke stop.. frah da mepek da.. NEXT.




  BE HIMSELF



-  Farah nk laki yg jadi diri dia sndiri .. tayah nk cover2 dpan frah.. tayah nk control macho + hensem or, what so ever la.. yg penting , dye jadi diri dye sndiri.. n i can accept him :)  kite tak suke la laki yg control2 dpan kite .. rase nak sepak je :p haha .. kalo nak pakai bju pink pon, ape slhnye.. :p  aslkan dye suke ..  bagy  frah, laki yg pakai pink tuh, ta plik pon.. cume comel  * just my opinion la.. haha !






 TAMO ADA JAMBANG2  BAGAI -,-




- kite tak suke kalo laki ada jambang2 bagai.. 6pak tak kemas la ..kalo misai takpela jugak.. kalo ada jambang, kite tak suke .. 6pak serabot la kat muke awak.. lagi 1 , kite geli tgok .. :p




  NAK MACAM FARID KAMIL/ AMMAR BAHARIN 




- Frah nak laki yg ade ciri2 mcm farid kamil.. woohoo.. sbb ape ? ciri2 mcm ROMANTIK   aww,, cairnye kalo dapat bf mcm dye .. ala2 cite lagenda budak setan tuh.. sweett sangad >.< 

 *berangan je ... kalo ada, mesti best kan.. SETIA lagy .. takkkan ku lpaskan kalo dpt balak cm 

dye nih .. huhu..  FARID, FARID , , CAN I BE YOUR GIRLFRIEND ?     tak dapat farid pon, nak

 ammar pulakk :p




NAK LELAKI DADA BIDANG CAM FARID KAMIL !! *OKE GATAI :P



P/S : nih bagy farah la :) kalo korang ta suke pon, takpe.. citerase msing2 kan :)

THANKS FOR READING!

1 Comments:

HUDAJMAL said...

haha. ade yng sama. tak suka yng berjambang jugak ! hehe