WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

BEAUTY CONTEST FROM AINA RAHMAN

Views

HALLOO :) today frah rase frah na join cntst . da lame frh ta join any cntest .. tuptup tgok kat shoutbox sis aina jemput frah join.. so , tnggu ape lagy kan ? hehe .. 



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 

  1. Peserta dikehendaki LIKE page Aina Rahman .
  2. Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Disember 2011.
  4. Seorang, satu penyertaan sahaja.
  5. Pemenang akan terbahagi kepada 2 bahagian :
  • Berdasarkan cabutan undian
  • Referral terbanyak
  1. 6. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2011 dan keputusan adalah muktamad.


CARA -CARA PENYERTAAN



  • Like page Aina Rahman di facebook.



  • Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.



  • Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".



  • Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.  



  • HADIAH -HADIAH YG BEST LAGI SYIOK !

    • Pemenang utama :
      - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
      - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
    • Pemenang referral terbanyak :
      - 1 set barangan make up bernilai RM 50
      - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
    • Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 50 peserta.


    so , FARAH NAK TAG :)

    aien
    zureen
    miss zhoumi
    shera
    ella
    izyan 
    maya
    nadia
    nara
    sis mas
    nieysa
    akeyla
    lulu
    han
    nurul atika
    ann
    sepatu kaca
    fadzlina
    mieyka
    ummi
    khalida


    n, buat sesape yg frah ta tag , join l jugak :) klik banner di atas |:D

    THANKS FOR READING!

    4 Comments:

    Izyan Yan Cinnamon said...

    tengkiu..:)

    ♥Aien Najwa♥ said...

    Thanx dear tag aiN key...=) feel free, aiN join..gudluck !

    Panggil Aku Han said...

    wow kena tag...thanks ye..^_^

    ILA HonEyBuNNy said...

    good luck....;-)