WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

5 SEBAB FOLLOWER TAK NAIK2

Views

atototo, comey kan pic atas nih ? :B today, frah na ckp sal followeer.. korang pena tak fllower korang tak naik bbrape hari, or mang taknaik dri bulan lpas, tahun  lpas atau 10 tahun lpas atau sbgainye -,- 

bile bukak blog je, blgan follower ttap same .. sdih kan mcm tuh .. frah pena gak arituh smpe 2, 3 hari follower tak naek2 -,- waktu tuh rase macam :

"KENAPE FOLLOWER AKU TAK NAIK NAIK ? HUWAAAA!! "

da nak gile da.. haha.. so, anyway, korang tau tak ape pnyebab2 yg mnybbkan follwr korang tak naek2 ? 






  MALAS TAHAN GABAN NAK PEGY BLOGWALKING


- ewah ewah.. dok snang lenang tak pegy blogwlking, ada hati follower nak naek ? berangan aje la follower nak naek kalo korang ta pegy blogwalking.. kalo korang ta pegy blogwalking, cmne org na tau 'kewujudan' korang kan .. so, lepas nih, rajin2 kan lah diri tuh mem'blogwalking' ye.. 






  TAK PROMOTE MANG LE !


- lu tak promote blog lu, mang la follower lu tak naek ma -,- promote tuh means , bile korang da update tuh, korang letak la kat wall fb korang ke, kasi org tau .. bukan pegy promote kat pasar borong mcm jual ikan tuh eh .. 






 PING LA ENTRY KAT GROUP2 BLOGGER NIH !


-  korang pena ping entry tak ? korang ada join mane2 group blogger tak > ? kalo takde, korang sumbatkan la diri korang tuh dalam group2 blogger.. example : atau sebagainye la kan .. 


BLOGGER SANA SINI 


BLOGGER AREA






  TAK TULIS DI SHOUTBOX / DIDN'T LEAVE UR FOOTPRINTS


- kalo korang follow je pon, tak gune jgak.. korang kene tngglkan jejak korang gak kt shoutbox n make sure ada link skali ! coz, blogger lagi snang klik dkat shoutbox dorang dri na terjah satu satu follower dorang .. 






  ENTRY MAKIAN 


- THIS IS THE LAST & MOST IMPRTANT ! kalo korang SELALU buat entry makian + kutukan dan cacian -,- atau cacingan xD , jgan harp follower nak naek.. frh ta nafi frah jugak pena buat entry kutuk + maki n what so ever.. korang pon bley buat, tapi jgan tiap entry tuh sik kutok org, maki org.. skali skala buley :) kalo ta buat lgsong lagy bgos ! tuh brmkna blog korang bersih suci tnpa sbrg kutukan :)





* ITU SAHAJA SETAKAT NIH.. ENTRY DITULIS DLAM KEADAAN MENGANTUK + GILE .. SO, KALO ADA SALAH, MAAP !

THANKS FOR READING!

0 Comments: