WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

TANDA-TANDA KORANG MEMANG DAH JATUH CINTA

Views

simptom2 yang dapat dikenali jika korang jatuh cinta :)



  SIANG MALAM DOK TINGAT KAT DIE


-haish.. pagy , petang , siang malam  korang dok tingat kat die .. nak makan tingat dye, nak tido tingat dye , nak mandi , tingat dye.. pegy sini ingat dye, pegy sane ingat dye.. mksodnye, mmg dye sentiasa ada dlm kepla otak korang.. dye 'hang' kat otak korang :)




  SENTIASA CUBE UTK MENARIK PERHATIAN DIA


- korang akan sentiasa cari jalan utk berkenalan dgan die.. contohnye kalo kt fb , kalo dye buat status je, korang akan LIKE atau comment.. n bile dye on je, korang akan cari peluang utk tegor dye .. 




  KEJE TENGOK GAMBAR DIE JE


- bile korang da suke, korang asik tingat kat dia, n asik tgok gmbar dye  kalo kat fb . korang akan stalk dye ari2, tgok wall dye, tgok gmbar dye .. korang akan cube utk mengetahui lebih lanjut tentang dia ..hehe.. ada tak ? setiap gmbar dye korang tenung n siap bace komen2 nye lagy ! takot dye ada peminat :p





  SUKE SENYUM SORANG2 MCAM ORANG GILE 


- korang akan senyum sorang2 bile tingat kat dye,. korang memang takkan perasan.. but, org sekeliling korang akan perasan .. bile tingat kat dye je, korang akan sengih sorang2.. peluk bear la, ape la kan .. dan korang akan berkhayal mcm2 perkara ondah dgan si dia :)






  SIMPAN SMS DARI SI DIA


- ni mmg simptom2 yg senang utk dikenal pasti.. korng akan simpan sms dari dye walaopon msj tuh da berkurun. then, tiap malam korang akan bace msj tuh smbil tersenyum .. pena tak ? lepastuh, korang mesti  akan sentiasa tnye kabar dye .. sihat tak > makan tak ? haish.. kalo bley, sume bnde korang nak tanye kan ? :D




  DIARI KORANG PENUH PASAL DIA


- diari korang kalo bace, ampir setiap ayat msti ada nama dye .. ye ke ? kan kan kan ? ni buat yg ada diari la .. yg takde tuh, msti ada tulis dalm blog :) ape yg dia buat, ape yg korang nampak kat dia, sume korang tulis ,siap ayat bunga2 lagy.. haha .ex :




DEAR DIARY,
Harini saya happy sngat2. sebab  TETTTT tegor saya kat skola .. dya siap kenyit mate kat saya .. *wink wink* ^.= aww.. hensemnye dia .. owh,, TETTT, alangkah indahnye jika kau menyintai ku .. (uwek uwek ) :p 



  BELI BUKU PSIKOLOGI TENTANG CINTA


- ada jugak yg siap beli buku pasal cintan cintun ..  nak tau lebih lanjut la katekan .. siap nak tau tips nak ngorat sume bagai :D ADE KE ? 






  UBAH PENAMPILAN AGAR TAMPAK CANTIK 


-  korang akan sedaya upaya ubah penampilan korang agar nampak cantik / hensem depan si dia .. aww.. siap pegy buat rambut bhai ! bagi prmpuan pulak, dorang akn pakai shawl belit2 ala tajima bagi nampak comel :D beli baju mahal2, semata-mata nak berjumpe dgan si dia .. 






 BERUSAHA MENYUKAI APA YANG DIA SUKE


- korang akan cube untuk meminatkan diri korang pada ape yg dia minat .. haha.. betol ke ayat ni? xD kalo dye minat bola,korang pon akan minat bola.. kalo dye suke men bdminton. korang akan sedaya upaya suke jugak walaopon korang mmg tak suke men bdminton ! ada paham ?





  TERASA KALO DYE TAKDE


- korang akan rase kehilangan dye walaopon dye takde buat sementara waktu.. contoh , kalo dye tak dtg ke skola pada hari itu, korang akan rase sedihg or maybe rase bosan.. korang akan buat muke masan je spanjang hari itu.. atau muke itik ^^.. haha xD




THANKS FOR READING!

9 Comments:

♛ Aisya 사쿠라 said...

Hamboiii, bukan main lagi ye.. XD

Sya Alyah said...

Budak comel! Its true ;) Tapi yang no 7 , 8 , 9 tu tak laahh . Hehe . I liddis post n_n Cool farah

~ FaRaH izzAtY ~ said...

@Sya Alyah

haha.. sya yang comel jatuh cinta same qayyum kan ? :D

Si BuDaK KaChAk said...

taknak jatuh cinta da...biar parent je la carikan jodo...nak bcinta lepas kawin plak...hehe

Alyah Nsya said...

Hehehe. Farah yang comel, dah tahu bertnya pula . Hahaha. Nways i love your blog! Awesome! n_n

PUTRY said...

HEE ~ betol sangad sangad ! Tp num 6 ,7 , 9 tade lhaa . :D

~ FaRaH izzAtY ~ said...

@Si BuDaK KaChAk

ecece, yela budak kachak :D

Nurul Shafina said...

totally its almost like me..hak in love <3

farhana said...

beul3...tp kn yg no. 7,8,9 tu tklh...