WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

PEMENANG CONTEST I LOVE DOMOKUN :)

Views



WAJIB  BACE !
hey ! heyh ! arituh frah ada anjurkan contest i love domokun kan :) so, arineyh frah na umumkan pmng2 nye keyh :)  yg pemenang2 kat tersenarai kat blog khalida tuh bukan pemenang sebener eyh .. :) i mean, dorang menang jugak, tapi tuh, bukan utk hadiah yg disebot frah tuh.. dorang menang hadiah misteri dari khalida :)  




neyh merupakan senarai pemenang yg betol2 :)


TEMPAT PERTAMA 

http://alongnidar.blogspot.com/



TEMPAT KEDUA

http://fiqrakendet.blogspot.com/


TEMPAT KETIGA

http://puterimawarmerahku.blogspot.com/



* muktamad :)  frah pilih entry yg terbaik  bgi frah :)  




TOP 10 BLOGLIST





* bagi yg tak mng, takpe :) mgkin kali neyh takde rezeki korang .. jgan kecewa keyh .. frah na ucpkan thnks kat korang coz sudi join 1st cntest frah neyh :) insyaAllah bile2 nnty frah akn anjurkan lagy cntest mcm neyh :) thanks awak !


* pmng tempat prtama , kdua & ktiga , sila post info korang :

- nama penuh
-alamat penuh 
- no tel

sent as msj at fb farah keyh :) insyaAllah hujung mnggu neyh kalo free , frah akan hntar haidah korang :) 
kalo takde fb , bley sent email : izzaty221@yahoo.com 

THANKS FOR READING!

3 Comments:

fiQ'Ra said...

kak mas da anta details :)

thankss a lot tau dear ~

teruja betul..

نور افيره said...

salam.. ^^\

akak da sent detail..thanks sys. (!) ^^

Nida said...

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. syukur, rezeki buat anak-anak kak Nida..

Selautan terima kasih buat Farah.. moga semakin dilimpahkan rezeki oleh Allah... ameeeeeeeennn

Kak Nida dan sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)