WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

NAK JADI LELAKI HENSEM a.k.a MACHO ? ^^

Views




  SIFAT


- perkara paling utama yg prmpuan tgok ialah sifat korang .. kalo keje menggatal, dok merempit sane sini, lupekan aje la eyh :) cube korang ubah sikap korang jadi elok sket ^.^ jadi baik , caring gitu kan comel ^.^  




  PAKAIAN 

- kalo kusut masai sume sape yg nak ? bju kasi terurus sket .. baru nampak kemas.. pakai simple2 lagy comel :) tapi korang kene pandai pilih baju yg sesuai utk korang la.. yg badan agak fatty2 sket tuh, pakai la wrne baju yg agak gelap sket.. yg bley tutop perot korang yg comel tuh xD bgi yg kurus, jgan la pakai shirt yg fit2.. lagy nampak korang kurus melidi -.-'' cari yg sedang2 cukop..  :) SIMPLE IS BETTER



  RAMBUT


- cek, rambut kasi elok sket bley tak ?  n gaya rambut tuh , make sure sesuai dgn muka korang yg debab atau cengkung xD korang pegy la salun ke , ape ke, mintak advice gaya rambut yg sesuai utk korang .. yg muke fatty2 sket tuh mmg tak sesuai buat rmbut balung ayam keyh ! ni memang betol frah cakap ! 




  JADI LELAKI TULEN 


- korang buang la sifat2 keperempuanan korang kalo ada.. jadi lelaki sebenar buley ? haha xD buat yg lembut2 sket tuh la..coz kalo lembut, tak macho la kan ? prmpuan pon tak letak dlam senarai calon2 boyfie mereka :D





  MUKA


- muke kasi bersih boleh ? gune la pencuci muke yg byk kat pasaran.. sile jaga kbrsihan muke anda.. tak kesah la ade jerawat ke , takde ke, aslkan korang cuci muke :) neyh tak , kalo jumpe, mcm muke tak mandi pagy je .. :D






betol ke yg aku merapu neyh -.- hekhek..

THANKS FOR READING!

1 Comments:

Miss Kagimoto said...

hehe betol2 laki yg fatty2 skit ni suke wat rmbut blung ayam rse macho kot..hihihi

jom singgah blog miya :)

http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/10/saturday-with-manga.html