WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

KALO CANTIK, SILA LIKE -.-''

Views


okeyh. assalamualikum semua :) bru smpat na update blog sekejap.. bsok cuti .. isnin smbung pmr balek -.- erk. entry neyh ditujukan kepada facebookers facebookers  yg slalu upload dp ke , update status ke ape ke la kan 

perlu ke korang tulis :

KALO CANTIK, SILA LIKE, TAK CANTIK, BERAMBOS
SAYA TAU SAYA TAK CANTIK MACAM AWAK
TOLONG LIKE KALO KORANG RASE KORANG BAIK
NAK LIKE, LIKE AJE LA ^^
LIKE LA AWAK, LIKE LA
TERIMA KASIH LIKE, NANTI LIKE LAGY EYH




perlu ke ? tak perlu kan ? 

KALO CANTIK LIKE LA, KALO TAK CANTIK, BERAMBOS

- ada ke org na komen  : weyh, burok la weyh , mcm badak sumbu " ada ke ? takde kan ? kalo komen msti la mostly nye yg baek2 kan ? cantek ke, comel ke, hape ke .. bile tulis cmneyh , 6pak sgat mcm batak sgat na soh org like kan ? pape tah.. then, bile org tanak , bley lak dye soh org berambos ? hell u ! da ko yg letak gmbar tuh, bley lak ko soh org brmbos -.-


SAYA TAU SAYA TAK CANTIK MACAM AWAK 

- kalo tak cantik , ada ke korang nak letak gmbar tuh jdi dp korang ? mmg bile org letak pic tuh jadi dp dye, means dye mmg  rase pic tuh yg pling cantik n sesuai la kan utk jadi dp , right ? kalo tak cantik, ada ke korang nak letak jadi dp ? takkkan ?  tulis je mcm tuh , padahal dalam hati : mesti ramai like kan  puc akuh yg comel lote neyh " -.- 


TOLONG LIKE KALO KORANG RASE KORANG BAIK 

- tak malu ! :p mintak like je weyh .. da lar mintak dgan muke tebal nyer.. mang tabik r org mcm neyh kan ? muke tebal la tuh .. 6pak sgat mcm ko  nak org like banyak2 kan ? 


THANK LIKE, T LIKE LAGY EYH 

- neyh kaum hape tatau la .. mang muke dye make up tebal kot -.- muke tebal kan ? tatau malu mang mcm tuh kan ? bley lak dye soh org like lagy 



P/S : tak semestinye org yg like pic korang tuh, dye suke pic korang.. kalo mcm frah ,, frah mang kadang2 frah suke maen like2 walaopon frah tak suke -.- hobi bile bukak fb tade keje .. ehhe .. like je sume kat home tuh .. :) sorry buat sesape yg terasa.. sekadar meluahkan pndapat :)

THANKS FOR READING!

2 Comments:

aimie amalina said...

hehehehe
biaselah tu dek
fenomena masyarakat sekarang =]

budak bucuk said...

sygs .
nak tanye ni .
mcm mane ea awkk buad asalamualaikum tuhh .menarik pulak .?