WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

APPRECIATE WHAT U HAVE , GIRLS ♥

Views

APPRECIATE WHAT U HAVE, GIRLS

Women are amazing. She can put a smile on her face, act like everything is fine, when really the world is on her shoulders and her life is slipping through the cracks of her fingers


sume perempuan  nak cantik , lawa kan ? tipu la kalo ada yg kate tak ..

bile 6pak yg cantik depan mata :

hati akan berkata :

-  lawanyer die.. suke tgok.. kalo la aku lawa macam dia
-cantik nye die.. putih gebu .. kalo la aku macam die
- she's gorgeous ! msti ramai peminat kan ? bestnyer la kalo aku jadi macam dia

ce korang pagy2 , bgon pagy, ngadap cermin tuh :) then pk la sejenak ..senyum dpan cermin tuh , n set la dlm minda korang yg korang mmg cntik :) sume org diciptakan lawa2, ensem2.. so, jgan na rendah diri sume !



STOP SAYING THAT !

bile kite 6pak yang cantik2 , yg cun melecun, cube kite pk dari segi kelebihan diri kite..
even dorang yang lawa pon , ada jugak keburukannye kan ? kalo tak pade muke, mungkin pade 
sifat ..

cantik, tapi perangai burok buat ape kan ? 
- even though laki pon tak suke yg cm jalang -.-


or, mybe kat muke dorang pon walao cantik ada kekurangan jugak .
- mata aku cantik lagy dari dia.. -.- i mean, ce cari kelebihan korang yang tade pade dye..

bukan na mncari keburukan dye.. tapi utk kite hargai ape yg kite ada.. kcntikan tuh anugerah Allah.. that's right.. tapi Allah mmndg sumenye same saje kan .. hnye amaln yg mnntukan sgalanye

- mostly 80 % lelaki pon tak kesah kalo muke tak lawa, jnji hati baik punyer ~


skunk, korang bley nilai yg kcantikan tuh tak ke mana.. org pon kate, lagy lawa kite, lagy byk fitnah akan ditabur pada kite ..  kcntikan tuh hnye smntara .. kcntikan yg sbnarnye terletak di hati :) bukan pada rupa .. penat da na bgi motivasi -.- haha xD


APPRECIATE IT GIRLS :)  U'RE BEAUTIFUL & AMAZING 

THANKS FOR READING!

0 Comments: