WELCOME THERE !! THANKS 4 VISITING !! YOU'RE NOW IN MY WORLD :) WILL HIT U BACK :D MY BLOG , MY RULES !

TUTORIAL : REGISTER HEARTBEAT ACCOUNT

Views


okayh, korang 6pak tak yg blah kiri blog kite neyh ? ada bebunga tuh kan ? xD itu adalah hearbeat.. heartbeat neyh , bley dpat $ kecink2 tau . -.-'' i mean, masyyuukkk la  kan.. kalo sesape yg dtg kt blog korang, n tekan banner heartbeat yg mcm kt bwh neyh, kecink2 korang akn betambah tauk ?






okayh, nak tau cmne nak register heartbeat neyh ? mcm neyh :

1. Tekan sini  Sign up HB!!

2. tekan bunga ats tuh

 

3. tekan create account



4.  then, dye akan klua mcm neyh kan ? korang isi la , agree , then, submit





 5. lpas da jdi submit, dye akan klua mcm neyh pulakk,, korang tekan JOIN HB !!




6. klua cmneyh pula 




7. korang scroll ke bawah n tkan yg neyh :






8 . jdi cmneyh pulakk, korang kene isi lagy :




9. agree n submit lagy skali , tekan get a code .. code neyh untuk ltak kt sidebar blog korang  kayh ?




10.  then , korang pilih la , nk horizontol or square ..






11. copy code n paste la mcm bese dkat HTML JAVA SCRIPT .. letak kt sidebar korang eyh ?


12. DONE LA ! fuuhhh.. manyakkk susah .. peluh eden.. haha ! xD







rjin2 la tekan kite punye heartbeat tuh yek ! hee (promote pulakkk)


THANKS FOR READING!

1 Comments:

a r i l said...

wahh..kaye la cmni.hehe.asek masyukkk jekk..